1 Kasım 2012 Perşembe

Muhteşem Gezegen Dünya Belgeseli

Amazing Planet
Muhteşem Gezegen Dünya Belgeseli



Dünyamız canlı renkleri ve hareketli doğasıyla çarpıcı bir güzelliğe sahip. Farklı biçim ve dokudaki oluşumlarıyla hayranlık uyandırıyor. Zarafeti ve gücüyle bizi şaşırtıyor. Ancak Dünya’nın en görkemli yanları, ne yazık ki insan yaşamında tanıklık edilemeyecek bir zaman diliminde ortaya çıkmıştır.

Muhteşem Gezegen (Amazing Planet) filmi için, National Geographic, NASA ve Amerikan Jeoloji izleme Enstitüsü ile ortak bir çalışma yaptı ve Dünya’nın tarihini sanal bir zaman makinesinde baştan yarattı. Bu sayede, yüz milyonlarca yıl süren doğal olaylar saniyelere sığdırıldı. Birbiriyle çarpışan kıtaları, kutuplardan yayılan buzul çağlarını, Himalaya dağlarının göğe yükselişini, okyanusların en derin noktası olan Mariana Çukuru’nun oluşumunu bu muhteşem filmde izleme olanağı bulacaksınız. 



BÖLÜM 1: ATEŞTEN DOĞAN YAŞAM


Ayağımızın altındaki yer neden huzursuzca sallanıyor, volkanlar patlıyor, dağlar inanılmaz yüksekliklere erişiyor? Dünya’nın en erken dönemlerine yolculuk yaptığımız ilk bölümde, gezegenimizin kalbinde yanan ateşin bizi nasıl etkilediği anlatılıyor.





http://hotfile.com/dl/95546683/6bd62...part1.rar.html
-->
http://hotfile.com/dl/95546695/e5c0b...part2.rar.html


http://hotfile.com/dl/95546690/34231...part3.rar.html


http://hotfile.com/dl/95546684/d586f...part4.rar.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder